Jeden rok….

Přejeme  „našim“ štěňátkům vše nejlepší k narozeninám. Jsme rádi, že nám majitelé průběžně hlásí jak se jejich čtyřnozí kamarádi vyvíjejí a jak se jim daří. 

A takhle po roce od porodu vypadá jejich maminka Ori

Půl roku…

Našim štěňátkům je půl roku. Děkujeme majitelům za zaslání fotek…

Fena 1: Bucky

 

Fena 2: Ashley

 

Fena 4: Amy

 

Fena 5: Abigail

 

Fena 6: Audrey

 

Pes 1: Adrian

 

Pes 2: Axel

8. 3. 2019 A je zase prázdný dům…

Naše štěňátka se rozjela do nových rodin, ve čtvrtek odjela Bucky a v pátek Adrian.

Přejeme všem ať si společně užijí krásné jarní dny a mají v životě hodně radosti.

3. březen 2019 Loučení

Dneska u nás bylo pořádně živo. Zdravíme všechny nové majitele a doufáme, že vše proběhlo podle jejich představ a teď jsou už v pohodlí domova se svými novými kamarády. Těšíme se na zprávy od vás…

Zde malé video z dnešního dne:

28. únor Čipování a očkování

Mrňousové měli dnes výlet na veterinu (http://www.lapacek.cz/). Pan doktor Vrzal každého zkontroloval, naočkoval a očipoval. Dostali krásný modrý pet passport a pomalu se připravují na cestu do nových rodin.
PS: cesta s devíti křiklouny autem je opravdu jen pro odolné jedince, u nás se zase obětovala kamarádka Mirka a celou akci se mnou absolvovala… díky… díky:) – je to ta nejúžasnější psí teta na světě

23. únor 2019 – společně venku

I když bylo dnes docela chladno, sluníčko krásně svítilo. Štěňátka si to na zahradě moc užila, teď už zase spinkají doma. Zvládli jsme čtyři návštěvy – děkujeme všem, kteří nám pomáhají štěňátka trochu zabavit.

16. únor 2019 Venčení

Krásný slunečný den nelze využít jinak než na venčení štěňátek. Mrňousové se seznámili s oběma babičkami, omrkli zahradu a vyzkoušeli jak se spí v kotci – to když unavení hledali kam hlavu složit… Naše nejhodnější miminka právě spinkají a my jsme pro vás nahráli nová videa z dnešního odpoledne. Zde opět jedno společné a samostatná jsou na profilu jednotlivých štěňat.

10. 2. 2019 fotíme….

Včera jsme se vrátili z dovolené.

Děkujeme naší kamarádce Mirce za perfektní péči o Ori a štěňátka
(z prázdnin asi moc neměla, víme, ale my jsme si je užili).

Dnes jsme díky kamarádovi Petrovi doplnili fotografie jednotlivých štěňátek. Zároveň přidáváme i videa – každé štěně má svoje na profilu a zde v příspěvku najdete video společné a pár fotek k tomu.

Štěňátka začínají ochutnávat granule a tak se nám trošku umazala. Rozhodli jsme se nemaskovat nic a prostě je vyfotili tak jak jsou…

Slečnu Moniku tímto zdravíme do Brna, určitě na fotkách poznává hračku, kterou přivezla – moc se nám hodila na focení, štěňátka se o ni opravdu zajímala a tak jsme je aspoň chvíli udrželi na jednom místě.